Βρεφικές & Παιδικές Κρέμες

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Ag Pharm Baby Diaper Cream 125ml
  Kρέμα για την αλλαγή της πάνας 2 σε 1 κρέμα παιδική κατάλληλη τόσο για κάθε αλλαγή πάνας όσο και σαν αντιφλογιστική αλοιφή με ψευδάργυρο, υαλουρονικό πανθενόλη και μπισαμπολόλη καταπραΰνει και μαλακώνει το παιδικό δέρμα προστατεύει και ενυδατώνει προλαμβάνοντας τη φλόγωση κατάλληλη σ..
  Kρέμα για την αλλαγή της πάνας ...
  Άνευ ΦΠΑ: 2,74€ 6,90€3,40€
 • Johnson's Baby Oil 300 ml
  Johnson's Baby Oil Ιδανικό για την ενυδάτωση του μωρού σας. Αφήνει το δέρμα του μωρού σας απαλό και ενυδατωμένο. Για τους ενηλίκους συνιστάται η επάλειψη σε βρεγμένο δέρμα, για καλύτερο αποτέλεσμα.   Κυκλοφορεί με νέα ετικέτα: ..
  Johnson's Baby Oil Ιδανικό&nb...
  Άνευ ΦΠΑ: 1,59€ 3,50€1,97€
 • Sudocrem Ήπια αντισηπτική κρέμα 125gr
  Η βρεφική δερματίτιδα από πάνα προκαλεί κλάμα στα μωρά. Παρότι, όπως κι οι ενήλικες, τα μωρά διαθέτουν μια φυσική προστατευτική στοιβάδα στο δέρμα τους, η ικανότητα παροχής προστασίας μπορεί να επηρεαστεί αν το δέρμα παραμείνει υγρό για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάνοντάς το ευάλωτο στον ερεθισμό..
  Η βρεφική δερματίτιδα από πάνα π...
  Άνευ ΦΠΑ: 3,22€ 5,65€3,99€
 • Sudocrem Ήπια αντισηπτική κρέμα 250gr
  Η βρεφική δερματίτιδα από πάνα προκαλεί κλάμα στα μωρά. Παρότι, όπως κι οι ενήλικες, τα μωρά διαθέτουν μια φυσική προστατευτική στοιβάδα στο δέρμα τους, η ικανότητα παροχής προστασίας μπορεί να επηρεαστεί αν το δέρμα παραμείνει υγρό για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάνοντάς το ευάλωτο στον ερεθισμό και ..
  Η βρεφική δερματίτιδα από πάνα π...
  Άνευ ΦΠΑ: 5,12€ 10,26€6,35€